Reizen naar Nepal
  Voel de magie van de Himalaya in Nepal.
* Nepal introductie
* Trekkingen in Nepal
* Mountain flight
* Paragliden & Bungy-jumpen
* Hete luchtballonvaart
  Aanbevolen trekking agencies:
* EncountersNepal
* Asian Heritage Treks & Expeditions
* Mountain Sun Valley Treks & Expedition
* Mountain House (Pokhara)
* Home
   
 
 
 

Reizen-Nepal.nl: Hete lucht ballonvaart - Kathmandu

 

Hete lucht ballon Kathmandu valleiBekijk Kathmandu vanuit de lucht in een hete lucht ballon en zie de stad in een ander licht. De hete lucht ballon gaat tot 1200 meter boven de stad.
U zult niet alleen het drukke leven van de bruisende stad kunnen zien, maar ook ziet u rivieren die hun weg banen door het landschap, tot de daken van huizen en een enkele stoepa. U krijgt de kans om dorpjes te zien die de vallei rijk is en die de geweldige bergen waarderen die zo rustig aan de uiteinden van de stad staan.

Stel u het gevoel voor van glijden tussen het Himalaya gebergte. Deze ervaring is een perfecte manier om te relaxen en uzelf te belonen na een intensieve trekking. U heeft al alles gedaan qua sightseeing door de hele stad, toch zal een reis in een hete lucht ballon u zeker een ander perspectief geven naar de bezienswaardigheden. 

Dit avontuur kan voor zonsondergang en zonsopgang gebeuren, als de stad in een warm licht te zien is, een fantastische foto mogelijkheid. Een gids zal bij de vlucht aanwezig zijn. Hij zal de belangrijkste bezienswaardigheden aanwijzen, de legende's erbij vertellen en u alles uitleggen wat u ziet. 

 

Nb. helaas zijn de ballonvaarten gestaakt en tot op heden niet hervat.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

     E-mail us

 

 

Copyright 2018, All rights Reserved.